Post by atisunconni on Feb 17, 2022 17:41:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu daudzi resursi ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
Jā, es esmu 1023. līmenī un nevaru nogalināt šo priekšnieku. Esmu atlasījis visus savus dzīvniekus, kuriem ir 4+ līmenis, agrāk esmu atvedis dažas pakas un kļuvu par VIP biedru. Nekas nepalīdz. Es arī saprotu, ka dzīve nav godīga, bet kāpēc og dalībnieki nesaņem vairāk ozolzīļu nekā jauni dalībnieki pēc jaunā atjauninājuma. Es izgāju 1k līmeņus, vai tam nevajadzētu kaut ko skaitīt?
Jautra spēle, bet priekšnieks cīnās mazliet salauzts. priekšnieks ir izsalkušākais nīlzirgs, priekšnieks ir miris tieši tad, kad tu cīnies tā, it kā viņš būtu apēdis sevi pirms cīņas sākuma.
Jūs to nevarat izbaudīt, neskatoties reklāmas, jo jūs saņemat tik maz monētu. Tā ir laba spēle, taču, skatoties reklāmas, lai iegūtu vairāk monētu, tas ātri noveco.
Tā ir jautra spēle, taču ir testa reklāma, kas bloķē apakšējo ekrānu, un es tagad neko nevaru darīt
Man ļoti patīk šī spēle, bet dzīvības koks apstājas pie 11. līmeņa, tāpēc jūs vienkārši vācat ozolzīles, kad nevarat tās izmantot. Es neesmu pārliecināts, ka spēle jebkad ir savienota ar manu Google kontu. Un, visbeidzot, reklāmas... Es saprotu, ka skatīties sludinājumu, lai atvērtu dārgumu lādi vai saņemtu bezmaksas monētas, bet arī spēlēt vienu pēc gandrīz katras kaujas ir tikai sāpes. Esmu arī saskārusies ar problēmu, kurā teikts, ka varu atskaņot reklāmu, lai saņemtu atlīdzību, bet tā netiks atskaņota. Spēlei ir nepieciešams vēl viens atjauninājums...
Man šī lietotne kādu laiku ir patikusi, taču nesenie atjauninājumi padarīja reklāmas par parastu spēles sastāvdaļu, kā arī fakts, ka daži līmeņi tagad nav pieejami, liek man to nespēlēt.
Ļoti laba spēle, bet, kad tiek pagatavotas vistas, tā ļoti atpaliek, bet nav problēma, jo es tās sabojāju, un ļoti labajai spēlei vienkārši ir jāatjaunina, un lāzera lāča līmenis bija grūts, bet es to izdarīju
Es vērtēju šo 2 zvaigznes, jo tas atkārtojas. Ar to es domāju, ka dzīvnieki cīnās automātiski, tāpēc es to nedaru. Es zinu, ka tā ir dīkstāves spēle, bet visa spēle pamatā notiek automātiski. Tam vajag vairāk, ko spēlētājs varētu darīt, kamēr dzīvnieki cīnās. Arī cīņas ir ļoti īsas un vieglas
Man patīk viss šajā spēlē, izņemot vienu lietu, un tas ir tas, kas mani nogalināja. Pieaugošās izmaksas par jaunu dzīvnieku izsaukšanu.
Pārāk daudz reklāmu. Ir daudz iespēju skatīties reklāmas par papildu lietām, piemēram, vairāk monētu pēc līmeņa vai ātrāk atvērt lādes. Taču spēle arī liek jums skatīties reklāmu pēc gandrīz katra līmeņa. Neesmu pārliecināts, vai tas ir visu reklāmu dēļ vai nē, bet mans tālrunis kļūst ārkārtīgi karsts, kad spēlēju tikai dažas minūtes.
Man patīk šī spēle, daži no maniem dzīvniekiem jau ir sudraba krāsā, bet tas mani kaitina, tāpēc es nesaņemu nevienu dzīvnieku, piemēram, gorilla, vanagu, un es esmu noklikšķinājis uz pogas, kur jūs saņemat kārtis.
Reklāmas, pat ar lidmašīnas režīmu. Šī spēle ir forša, taču pārāk daudz reklāmu
Animal Warfare Strategi elpf
Dis geme ļoti labs
Nokļuva līdz 120. līmenim, tas sabojājās un neko neizraisīja. Es krāpjos līdz 150. līmenim un atjaunināju spēli. Joprojām neko nedod, un tagad raunda sākumā tas avarē
Nevar spēlēt ar reklāmām. Reklāmas tiek parādītas virs spēles pogām un paliek tur uz nenoteiktu laiku.
Hills of Steel 2 Akční hjs
Spēli nedrīkst definēt pēc tā, cik daudz reklāmu traucē spēlētājam spēlēt spēli. Tomēr jūs esat piespiedis manu roku šajā jautājumā. Sliktākais ir tas, ka tas nekļūst briesmīgi līdz 75. līmenim, kad spēlētājs ir spiests skatīt līdz 3 reklāmām, PIRMS viņam tiek dota iespēja skatīties vēl 2 reklāmas (kad tiek atiestatīts reklāmas taimeris, tas ir otrās reklāmas sākums), lai iegūtu lielāku atlīdzību. . *Paldies 4 atbilde* ja jūs rādāt tādas reklāmas kā spēle, kuru minēju, es atgriezīšos pie Animal Warfare 😁🍻
Es tam piešķirtu 5 zvaigznes, bet, spēlējot, ir tādas kļūdas kā manas anamals, joks staigāt no piem., un mirst. Un spēle sasalst, tāpēc man ir jāiet ārā un jāatgriežas, un es zaudēju savu līmeni. Un manas anamāles cīnās ar citām emaljām uz ūdens un atgriežas manā zemē. lūdzu, izlabojiet šīs kļūdas
Labi, tā ir lieliska spēle, bet ikreiz, kad es skatos reklāmu par atlīdzību, es nesaņemu atlīdzību, es mēģināju atvērt lādi, bet es nevarēju, lūdzu, izlabojiet šo
Es kaut kā netīšām atinstalēju😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Bet tā labā spēle
Animal Warfare কৌশল mao
Jā, jums visiem ir taisnība, ļoti maz vai nav reklāmu. Bet šai spēlei vispār nav nepieciešama staigitāte. Es tai dotu labāku likmi, ja tā būtu
Man patīk šī spēle, un man tā joprojām ir. Viena lieta, kas ir problēma, ir tā, ka thr cīņas tagad ir pārāk smagas, un man ir grūti pabeigt "iegūt punktus, veicot cīņas". Ja jūs pievienotu kaut kādu citu veidu, kā pabeigt cīņas, izņemot līmeņus vai misijas, vai vienkārši atvieglotu cīņas, es domāju, ka tas iepriecinātu daudzus cilvēkus.
Jālabo! Esmu jau 2 reizes restartējis no pirmā līmeņa, jo pēc kāda laika tas atņem visus dzīvniekus un neļauj tos sapludināt!!! Tas viss strādā par velti!
Atstājiet atsauksmi, un tā tika noņemta, tāpēc šī spēle ir saistīta ar reklāmām, un jūs īsti nespēlējat, ja vien neuzskatāt, ka reklāmu spēlēšana ir spēlēšana 😂😂 tas pat liek jums skatīties reklāmu starp spēlēm! Netraucies!
Ir ļoti jautri un ikviena mīļākais dzīvnieks vispār nav dinozauru, bet tas ir labi un ir vainīgs, un vecajā tas kļūst grūtāk un grūtāk un pat ziloņi tajā, un arī tas ir ļoti jautri.
Šeit ir ļoti laba spēle, kas ir aprakta zem pārāk daudz pārāk uzmācīgu reklāmu, no kurām lielākā daļa atver jūsu pārlūkprogrammu UN Play veikalu, pirms jūs pat dodat iespēju tās aizvērt. Un tas ir no VĒL CITA izstrādātāja, kurš uzskata, ka par viņu spēli ir vērts maksāt katru mēnesi. Tas no manis saņem smagu piespēli
Kļūda: ikdienas uzdevumu lapā tika noklikšķināts uz "Aiziet" un pēc dažu vienību apvienošanas tika parādīti visu dzīvnieku dublikāti. Pēc aiziešanas un atgriešanās viss, ko es apvienoju, tika izdzēsts.
Animal Warfare Strategi yvl
Animal Warfare Strategické qjqe
Tas ir interesanti.. ir potenciāls. Lielākā sūdzība ir tāda, ka nevar redzēt, vai jūsu dzīvnieki cīnās. Tas padara dziedināšanu muļķīgu, jo man nav ne jausmas, kad to izmantot.
Es domāju, ka tas ir vienkārši briesmīgi, un, lai iegūtu padomu, pievienojiet bruņurupučus. Būs daudz labāk. Un, lūdzu, mainiet nosaukumu uz dzīvnieku būru cīņa un ievietojiet būru, kas pievērsīs vairāk cilvēku uzmanību. Bet kopumā tā ir laba un slikta spēle, taču, lūdzu, labojiet grafiku, tas ir dīvaini.
Uzmācīgas reklāmas Šī spēle ir diezgan jautra gadījuma spēlētājam, taču reklāmas ir absolūti šausmīgas. Es zinu, ka mobilās spēles pelna naudu, taču šī ir tik acīmredzama naudas izņemšana, ka pat nav tā laika vērts
Spēlē ir pārāk daudz reklāmu, lai to varētu spēlēt. Pēc katras kārtas esat spiests izlaist obligāto videoreklāmu, kas ir garāka par faktisko kārtu, un pēc tam, kad esat aizvēris, jums ir jāgaida, līdz tiks pabeigta cita reklāmas ekrāna ielāde, lai varētu to aizvērt. Dzīvniekiem pat nav pamata veselības joslas, kas norādītu, cik tuvu tie ir nāvei, tāpēc dziedināšanas izmantošana ir minēšanas spēle. Dzīvniekiem arī nav redzamas statistikas, tāpēc nav iespējams zināt, kuri no tiem ir labi vai miskaste.
Pienācīgs spēles sākums ir dažas lietas, kuras varētu noslīpēt, un ikdienas meklējumos monētām no dīkstāves lādes ir pārāk mazs logs
Spēļu atskaņošana ir pareiza, taču video atskaņotājs apstājas pie katra videoklipa, kurā tas ir jāaizver, lai tiktu tālāk!
Es nedomāju, ka ir smilškastes režīms. Es to lejupielādēju, cerot, ka tā būs, taču domāju, ka kļūdījos. Izņemot to, tas ir diezgan labs. Nav daudz reklāmu, laba spēle.