Post by atisunconni on Feb 17, 2022 17:50:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guns of Glory: The Iron Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több kristály hack ▞▞▞
▞▞▞ Guns of Glory: The Iron Mask 2022 version ▞▞▞
Játszható játék
Guns of Glory: The Iron Mask Strateegia vea
Rendben, szeretem a játékot, de nem értem, miért engedik meg a fejlesztők az embereknek, hogy úgymond kreatív finanszírozást nyújtsanak? A gyors fejlesztések vásárlásához igényeljen visszatérítést a megvásárolt termékek kézhezvételének elmulasztásával. Feltételezem, hogy a fizetés és a visszatérítés egy harmadik fél szolgáltatón keresztül történik, például a google-n. Azt hiszem, komolyan vennék az ilyen ügyeket, mert végül ott van a pénz, amit elcsalogatnak.
Ha jó játékra és biztos fejlődésre vágysz akkor a 187es kingdomban a helyed, vár a HUN klán. Segítünk felzárkozni és van egy előnye a kingdomnak, TILOS eventen kívül támadni.......
Christmas Fever Cooking Games Arkadspel lzss
Guns of Glory: The Iron Mask Strateegia jil
Mivel az utolsó Frissítés kereteket nem lehet alkalmazni, az üzenetek elcsesznek, és a Google Pay nem használható... Szóval srácok, szívjátok fel és gyorsan javítsátok a dolgokat!!!
A legutóbbi frissítés óta nem is tudom megnyitni az alkalmazást anélkül, hogy erőltetetten leállna. A gyorsítótár törlésétől az eltávolításig és újratelepítésig mindent kipróbáltam. Ez nagyon elkeserítő... Írtam nekik e-mailt, de még mindig nem kaptak vissza.
Több megválaszolatlan üzenetet küldtem az ügyfélszolgálattól Már nem tudom betölteni a játékot Ellenőriztem az összes követelményt teljesítem Kiürítettem a memóriát és újratelepítettem, semmi sem működik, ha 24 órán belül nem kapok választ, akkor mindent visszafizetek valaha is költöttem a játékba, mert nem játszható, és olyan tárgyakat adtál el nekem, amiket soha nem lehet használni.
Jó kis játék télire
Az új frissítés óta a játék sok játékosnak nehézséget okoz, beleértve magamat is a bejelentkezéssel. Úgy tűnik, hogy a játék minden új frissítéssel több hibát és hibát tartalmaz
Nagyszerű játék, nagyon szeretem. Természetesen ha fizetsz, gyorsabban kapsz nagyot, de fizetés nélkül a nagyobb kihívás🤘 Sokszor meghibásodik a játék. Azt hiszem, a GOG inkább a meghajtott szerverekre összpontosít, hogy ne történjen meg a hiba. A háborúban a glinch nem segít, mert újra kell indítanod a játékot, és sok rss-t veszítesz. Olso, ezüstöt nagyon nehéz beszerezni. Miért ne készíthetnénk kereskedelmi hajókat a vadászathoz, akkor bármit is fogunk, eladhatjuk a világtérkép különleges szigetein. Mint például a 'Karrabean kalózai.
Az itt élő emberek nagyszerűek, de a játék messzire ment, nem segít a hibákon, és ez 2 hetente van. Új dolog, hogy több pénzt költs erre az, hogy az ajándékkártyáid félidőben dolgoznak, harcolnod kell, hogy még felhasználhasd is az ajándékkártyáidat, elfutsz a játék nem segít, csak pénzért csal a játékosok a jövőben mi a helyzet velünk, életfogytiglanokkal 4 éve 2 mths mit szólnál, ha adnánk nekünk egy kastélybőrt ingyen, aztán egy jót ingyen!!? Fogadok, hogy nem fogsz. Biztos abban.
Tökéletes
Az előző értékelésemet valahogy eltávolították, ha. Egy játék, amiben sokat kell fizetni a túlélésért, mivel az új játékosokat folyamatosan támadják magasabb szintű játékosok akár minimális erőforrásokért is, hogy szintet léphessenek, meggyógyuljanak vagy mindkettőt. Észrevettem, hogy sok új játékos kilép, és más szövetségek orvvadásznak új játékosokat, hogy csatlakozzanak szövetségükhöz. A királyság chat tele van ijesztő beszédekkel. Összességében sok ismétlődő és könnyen játszható játék. Szeretném hozzátenni, hogy a grafika és az éjszakai mód szép.
Jóóó
Azt mondja, hogy törölje a gyorsítótárat. Én csináltam. Azt állítod, használj egy stabilabb böngészőt. A Google Play alkalmazást használom a telefonomon. Azt állítod, adj egy képernyőképet. Mit!?!? mitől? Nincs mit képernyőkép. Kicsitít.
Hogyan találom meg a 187 királyságot? Hogy lehet újra kezdeni az egészet. Akár hányszor újra telepitem ugyan onnan kezd....
NE HIGGYÉTEK EL A REKLÁMVIDEÓT, NEM GAMPLAY FELVÉTEL
Nagyon jó 🙂 Tényleg! Kérlek higy nekem!🙏🙏🙏🙏🙏🥺🥺🥺🥺🥺🥺
XDDDDDD Miert az aek survival evolveddel reklamozzak? XDDDDDDDDDDKIEGEKXDDDD
Szörnyű játék, most csak a győzelemért kell fizetni, túl sok frissítés, ami költséges a versenyképesség megőrzéséhez. A játékban állandó hibák, hibák és összeomlások vannak. A fejlesztőket nem érdekli az ügyfélszolgálat, vagy hogy mire van szükségünk vagy kérünk. Szégyelld magad, régen nagyon jó játék volt
S 6 edge+ elsem indil miert kell ijen szarokat felrakni be sem tölt loading error azt irja ki nulla az egész
Szeretem a játékot, mindig új érdekes és színes kihívások és karakterek. Sok oldala ennek a játéknak, hogy elfoglaljon és kihívást jelentsen nekem.
Ilyen szart nem töltsd le
Király nagYon
Néha kicsit késik, de jó grafikája és jó története van (The Man In The Iron Mask).
Valójában nagyon szép játék, túl sok a párbeszéd, és ez egy tipikus struktúrák fejlesztése, emberek toborzása és támadás
Fizess azért, hogy közel legyek a versenyhez, fair play, azt mondták, ha ha ha ha, a nagyon vicces miss meccsek hihetetlenek és kínosak.... VISZÁT GUNS OF GLITCHES, ELÉGEM VAN!!!!
Akkora minusz 1 amekkora csak lehetséges
A játék jó és szórakoztató volt, amíg be nem mutatták a kindom v királyság csatákat. Most már csak egy 40+ szintű kastély kell megjelennie, és megtizedelni az egész szövetséget. A 40-es szint alatti személynek nincs más választása, mint hogy megvédje magát és elrejtőzzön, vagy kockáztassa, hogy végleg elveszít mindent.
Rohadt idegesítő, hogy letöltöd ezt a játékot, csak mert 18.századi vonatkozású van, és kapsz egy realitástalan fost farkasemberekkel, meg léghajókkal... Aztán még van pofájuk az Empire Total War-ról videót betenni a reklámjukba. Az istenért nem lehet csinálni egy jó, történelemhű játékot!
BSG magyar klán. 22-es királyság keressétek .Várunk mindenkit szeretettel.
Guns of Glory Estrategia dvdg
Ha erős szövetséged van, akkor segíteni fognak a növekedésben. Eltartott egy ideig, mire találtam egy jót. Túl sok fizetett frissítés és jutalom kicsi és könnyen elavult.
Guns of Glory: Topeng Besi Strategi mifz
Munka kell. Jobb jutalom, egyenlítse ki az eseményeket a Castle limitekkel C30s vers C30s C40s with 40s. Növeld a kastélyok és a léghajó skinek számát, hogy a szövetség minden tagja benne legyen. Nem 28 nap nem 3 nap nem 1 nap hanem Állandó.
Kapzsiság kapzsiság kapzsiság csak nyerhetsz, ha hatalmas összegeket költesz el, soha nem kapod meg a tisztességes véletlenszerű ajándékokat, a meccsek borzalmasak. Sokan elmentek, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy lépést tartsanak, úgy tűnik, minden második héten ÚJ cikk. Az erős jobb erősebb, a többiek pedig túléljük, de nem tudjuk befolyásolni a játékot. Régebben szórakoztató volt, most ne fáradj azzal, hogy lehúzd a pénzt a vécén, ez gyorsabb.